ПРОЈЕКАT РЕКОНСТРУКЦИЈА МОДЕРНЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ ЗА ФИЗИКУ У ПРВОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

12 Фебруар 2017 By Управа

У току је реализација пројекта Реконструкција модерне лабораторије за физику у Првој београдској гимназији, који je подржала компанија НИС у оквиру програма друштвене одговорности “Заједници заједно”. Набавка наставних средстава је управо завршена, а у наредном периоду ће се реализовати преостале активности на уређењу и опремању лабораторије и њено оспособљавање за модерне експерименте.

Циљеви пројекта су популаризација физике и природних наука кроз активно учествовање у извођењу експеримената, са жељом да се лабораторији Прве београдске гимназије врати некадашњи сјај и слава. Kроз креативне радионице, ученицима ће се пружати могућност да проширују своје капацитете и развијају склоност ка природним наукама на најбољи могући начин.

Укупна вредност пројекта износи 1.000.000 динара.

Свечано отварање модерне лабораторије предвиђено је за крај марта 2017. године, када ће се, у сарадњи са Физичким факултетом Универзитета у Београду, организовати манифестација Фестивал физике у Првој.

 

 

Чланови пројектног тима                             

Александар Андрејић, директор              
Славиша Весић, наставник физике         
Чедо Шкорић, наставник физике             

Ви сте овде: Почетна ПРОЈЕКАT РЕКОНСТРУКЦИЈА МОДЕРНЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ ЗА ФИЗИКУ У ПРВОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ ПРОЈЕКАT РЕКОНСТРУКЦИЈА МОДЕРНЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ ЗА ФИЗИКУ У ПРВОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ